اخبار فناوری فوری

اخبار فوری و لحظه ای فناوری ایران و جهان از 60 منبع معتبر داخلی و خارجی

اخبار فناوری فوری

اخبار فوری و لحظه ای فناوری ایران و جهان از 60 منبع معتبر داخلی و خارجی

طبقه بندی موضوعی

دستیابی به دانش فنی تولید مغزی زیتون

دوشنبه, ۲۳ اسفند ۱۳۹۵، ۱۲:۵۱ ب.ظ


محققان پژوهشکده علوم و صنایع غذایی به دانش فنی تولید مغزی زیتون (پیمنتو) با مزیت کاهش ضایعات دست یافتند.

ایسنا/

دکتر علی رافع، مجری این طرح پژوهشی در مورد طرح بومی‌سازی تولید مغزی زیتون گفت: این طرح در جهت بهینه‌یابی فرمولاسیون و ایجاد سامانه‌های ژلی ترموالاستیک به منظور استفاده در مغزی زیتون پر شده اجرا شده است.

عضو هیات علمی گروه فرآوری مواد غذایی پژوهشکده علوم و صنایع غذایی ادامه داد: به طور کلی واژه پیمنتو به زبان اسپانیایی به معنی فلفل دلمه‌ای است و پیمنتو نواری، نمونه‌ای از یک غذای بازسازی شده به شمار می‌رود.


ادامه خبر

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۵/۱۲/۲۳
خبر فوری

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی