یک محصول ضد پیری ساخته می شود
پنجشنبه, ۱۱ آبان ۱۳۹۶، ۱۲:۰۴ ق.ظ
اصلاح ژنتیکی ذرت در جهت بالا بردن ارزش غذایی آن
میتواند برای میلیونها نفر از مردم در سرتاسر جهان سودمند باشد.
به گزارش خبر فوری و به نقل از مرکز اطلاعات بیوتکنولوژی ایران، گام مؤثری را در جهت کاهش گرسنگی و سوء تغذیه بردارد. در همین راستا، دانشمندان دانشگاه راتگرز آمریکا، توانستند با انتقال ژنی از یک باکتری به گیاه ذرت به روشی برای افزایش اسیدآمینه مهم متیونینیک و ارزش غذایی این گیاه دست یابند.
۹۶/۰۸/۱۱