دستیابی به دانش فنی تولید مغزی زیتون
دوشنبه, ۲۳ اسفند ۱۳۹۵، ۱۲:۵۱ ب.ظ
محققان پژوهشکده علوم و صنایع غذایی به دانش فنی تولید مغزی زیتون (پیمنتو) با مزیت کاهش ضایعات دست یافتند.
ایسنا/
دکتر علی رافع، مجری این طرح پژوهشی در مورد
طرح بومیسازی تولید مغزی زیتون گفت: این طرح در جهت بهینهیابی فرمولاسیون
و ایجاد سامانههای ژلی ترموالاستیک به منظور استفاده در مغزی زیتون پر
شده اجرا شده است.
عضو هیات علمی گروه فرآوری مواد غذایی پژوهشکده
علوم و صنایع غذایی ادامه داد: به طور کلی واژه پیمنتو به زبان اسپانیایی
به معنی فلفل دلمهای است و پیمنتو نواری، نمونهای از یک غذای بازسازی شده
به شمار میرود.
۹۵/۱۲/۲۳