تولید نگهدارنده مواد غذایی از پوست سبز پسته
سه شنبه, ۲۶ بهمن ۱۳۹۵، ۰۳:۲۴ ب.ظ
محققان دانشگاه تربیتمدرس تهران موفق شدند از ترکیبات مفید موجود در پوست سبز پسته در تولید نگهدارنده طبیعی مواد غذایی استفاده کنند؛ ضمن آنکه این دستاورد در صنایع بهداشتی و آرایشی قابل بهرهبرداری است.
به گزارش ایسنا، پوست سبز خارجی پسته حدود 10 درصد وزن آن را تشکیل میدهد. این میوه سالانه به صورت انبوه در کشور تولید میشود و از سوی دیگر طبق گزارشهای سازمان خواروبار و کشاورزی سازمان ملل متحد، ایران در سال 2013 به عنوان بزرگترین تولیدکننده پسته در جهان معرفی شد.
۹۵/۱۱/۲۶